lunes, 12 de febrero de 2018

Lacrimile lunii de Nora Roberts


Shawn si Brenna au crescut impreuna si sunt un fel de frati onorifici. Brenna insa nu are deloc sentimente fratesti pentru Shawn, avand o atractie pentru el de pe la varsta de 14 ani. Acum, 10 ani mai tarziu, sentimentele se amplifica iar Brenna incepe sa creada ca de vina este atractia sexuala si ca este cazul sa ia masuri. Ce masuri o sa ia Brenna si cum o sa reactioneze Shawn?

Shawn Gallagher este un om multumit de locul unde se afla, de munca pe care o face si de muzica pe care o compune pentru propria lui placere. El este un artist in toata puterea cuvantului, atat in bucataria carciumii Gallagher unde lucreaza si face adevarate delicii culinare, cat si in intimitate, compunand muzica sufletului sau. Nu ii place sa se grabeasca, actioneaza pe termen lung si de multe ori, pe ocolite si este adesea incapatanat.
Brenna O’ Toole, in schimb, merge drept la tinta. Tanara roscata isi iubeste meseria pe care a invatat-o de la tatal ei Mick ( repara aproape orice aparat sau masinarie, se pricepe la constructii, instalatii sanitare si electrice si, in general, este o buna mesterita, ca sa zic asa). S-a stricat ceva in sat? O’ Toole e la datorie. Ei ii place sa actioneze rapid si nu sta mult pe ganduri cand se hotaraste sa faca ceva.
Nora Roberts este o maestra in a prezenta culoarea locala iar in seria fratilor Gallagher se depaseste pe sine. Parca putem in orice moment sa intram in bucataria carciumii sa gustam din mancarea savuroasa a lui Shawn ori o insotim pe Brenna in timp ce reconditioneaza camere, repara tevi sau trage cu urechea in camera de hotel a domnului Finkle, in timp ce ii desfunda scurgerea de la dus. O, da! Una peste alta, o carte fabuloasa. Nu pot sa spun mai mult de atat, restul se descopera in paginile cartii. Spor la citit!

A talented songwriter, Shawn Gallagher spends his days lost in reverie and wonder, oblivious to the wiles of women and the ways of the world. He claims that he's content with his life, but his music tells a different story—one of loneliness and desperate longing…

No one understands why Shawn doesn't put his musical gift to profitable use—least of all Brenna O'Toole, a fiercely independent tomboy who has been secretly in love with him for years. But it is only when Shawn gives in to the mysteries of magic that he gets the chance to fulfill his destiny as a man and a musician—as the song in his head keeps time with the beating of a woman's heart…

No hay comentarios:

Publicar un comentario