martes, 13 de febrero de 2018

Nora Roberts "Perlele Marii"


În satul Ardmore din Irlanda planează un blestem vechi de trei secole, aruncat de Carrick, prinţul zânelor, asupra lui Gwen, iubita sa muritoare. De trei ori iubirea trebuie să accepte iubire, cu toate defectele, orgoliile și consecinţele pentru ca, în sfârșit, vraja să fie ruptă și cei doi îndrăgostiţi din afara acestei lumi să poată fi din nou împreună. Se pare că lui Carrick i-a surâs norocul până acum: Aidan și Jude sunt căsătoriți și așteaptă un copil, iar Shawn și Brenna și-au legat și ei destinele de curând. Dar vine și momentul în care va avea ceva de furcă: frumoasa, vanitoasa, talentata Darcy nu este gata să-și dăruiască inima chiar așa, pe tavă mai ales că cel care îi apare în cale este nimeni altul decât Trevor Magee, un tânăr foarte bogat și arătos, în plus el este chiar ruda acelui Johnnie Magee mort pe frontul Primului Război Mondial, iubirea vieții lui Maude.

Venit în Ardmore să construiască un teatru unde să se dea reprezentații de muzică tradițională celtică, Trevor este izbit de la prima vedere de frumusețea uimitoare a lui Darcy, iar ulterior de talentul ei muzical și de caracterul ei integru, el nu o vede doar ca pe o chelneriță frumoasă și ușuratică, dar ca pe o femeie completă. 


Amândoi ajung să dezvolte rapid o relație și fiecare se târguiește pe cât posibil ca să evite să-și recunoască slăbiciunile și sentimentele profunde.

 Vor reuși cei doi protagoniști să treacă peste orgoliile lor și să se predea în fața iubirii? Vechea vrajă va fi astfel înlăturată iar Gwen și Carrick se vor putea reuni după 300 de ani de suferință?
#NoraRoberts #PerleleMării #Heart_ot_the_sea #book #libro #carte

No hay comentarios:

Publicar un comentario