domingo, 28 de enero de 2018

Doamna și nelegiuitul by Lorraine Heath




„Inocenta Angela Bainbridge știe că visele ei, despre o nuntă ca-n basme și despre îmbrățișările pasionale ale unui bărbat , nu se vor adeveri niciodată. Așa că atunci când a fost răpită de celebrul bandit Lee Raven, este ea înnebunită de furie pe de o parte, dar pe de altă parte se simte și… atrasă de el, în mod inexplicabil. Ea știe că acest bărbat are multe crime la activ, dar poate că le-a comis doar pentru a-și proteja familia? Așa că refuză să creadă că nu se întrevede niciun viitor pentru ei.


Lee Raven e conștient că e un proscris, dar frumoasa și dulcea Angela trezește în el dorințe și chiar vise de viitor, care diferă ca de la cer la pământ de viața lui de acum. El va lupta din răsputeri pentru ca Angela să nu-i descopere trecutul ascuns.
Dar cum s-o descurajeze, atunci când ea-i oferă pe tavă inima ei pură, în timp ce el e un păcătos, care nu are ce să-i dăruiască în schimb? Angela Bainbridge este fiica lui Jessye (și a lui Harrison), eroina și eroul din romanul Never love a cowboy (din Seria Rogues in Texas).”
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario