domingo, 26 de febrero de 2017

Recenzie Eu sunt femeie de Maria Cristiana Tudose

Recenzie Eu sunt femeie de Maria Cristiana Tudose

"Eu sunt femeie" e un roman ce reprezintă etapele din viaţa unei femei povestite prin prisma a trei generaţii. Pe toate le uneşte arta de a fii şi a iubii, de a fii femeie.E o carte cu nuanţe autobiografice apărută în august 2016.


Protagoniştii se cunosc online, în spatele unui ecran, ea în Italia şi el în România.Cartea povesteşte cum Maria se îndrăgosteşte de Vlad, despre relaţia ei cu Paul, despre străbunica şi părinţii ei...

E o lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp.Maria se îndrăgosteşte înainte de a-l vedea dar ce se întâmplă când pt iubire rămâne să lupte doar unul dintre ei? Nu e o carte clasică ci una motivaţională şi porneşte de la experienţe personale:ale ei,ale mamei şi inclus ale străbunicii.


E o poveste sinceră despre iubire,speranţă şi căutarea de sine.Cartea sfătuieşte femeile să ia atitudine când ceva le supără, le învaţă să meargă mai departe.E un fel de poveste cadru, o poveste în poveste, nu are un început şi un sfârşit.Povesteşte cum e să iubeşti un bărbat care te vrea în viaţa lui doar pt sex. 


În anumite momente ale vieţii noastre putem scrie scrisori şi ascunde într-un cufăr iar când destinatarul le poate da o perspectivă atunci i-se pot trimite.Poveştile create par o realitate a zilelor noastre adresate publicului feminin, melancolic.


Firul epic al naraţiunii e amestecat, amintirile din copilărie se împletesc cu acţiunile din trecutul apropiat şi din prezentul trăit înapoi în România.


Recomand cu mult drag cartea mai ales că autoarea prin pagina ei a ajuns deja la inimile a sute de mii de femei din întreaga lume.


1 comentario: