lunes, 9 de enero de 2017

Recenzie Evadarea de Barbara Delinsky

A 2ªRecenzie pe 2017
Evadarea-Barbara Delinsky

Emily Aulenbach la ai săi 32 de ani are tot ceea ce şi-ar dori o femeie: o casă frumoasă,o maşină de lux.....are un soţ exemplar şi un post de avocat la o firmă de renume din Manhattan, New York.

După absolvirea Facultăţii de Drept,Emily visa ca-n viitor să apere de marile corporaţii pe cei nedreptăţiţi. 
Însă unde lucra erau în 50 de avocaţi şi ea se simţea ca fiind o persoană rea.....nu-şi ajunsese scopurile. 

Din lipsă de timp nu mai are relaţii cu familia şi nici cu prietenii.
Deşii nu mai e atrasă de soţ ca la început iar sexul cu el e programat, nu rămâne însărcinată şi acest lucru o macină în interior.

Sătulă de telefon,de laptop şi de a-şi cronometra fiecare minut cu ceasul de mâna, "din punct în alb" într-o zi de vineri evadează.

Inima o îndreaptă spre Bell Valey unde a trăit o vară de neuitat. 

Pădurea, coioţii şi persoanele lăsate în urmă cu 10 ani o ajută să-şi asculte sentimentele şi să decidă care-i drumul ei în viaţă.
Va regăsi în fostul iubit pasiunea? Se va întoarce cu soţul în oraşul zgomotos ce nu mai suportă? Va fii nevoită să aleagă între doi bărbaţi? Se va regăsii pe ea însăşi?

Pe parcursul cărţii ve-ţi întâlni momente de meditaţie,va creşte adrenalina.....se petrece pînă şi o crimă.Sînt sigură că acţiunea va fii pe placul tuturor.

Multe persoane sînt prinse în capcana rutinei şi nu au curajul să evadeze dar acest roman o dă pe Emily de exemplu în acest sens.

Recomand cartea din toată inima deşii la început m-a înspăimântat văzând cîte pagini are.
Romanul e obligator pt persoanele care se găsesc la o bifurcaţie de drum, care au pierdut visele din tinereţe, care sînt în cumpănă şi nu reuşesc să-şi decidă viitorul.

Dacă sînteţi la birou zi de zi ca un woodoo şi aveţi mereu un nod în gât sau soţul vă ignoră.....etc...uitaţi-vă în interiorul vostru şi vedeţi dacă e şi cazul vostru să evadaţi!!!!!
The End


Lectură plăcută!!!!

2 comentarios:

  1. Mi-a plăcut cartea, foarte frumoasa. Si îmi place mult cum scrie autoarea.

    ResponderEliminar
  2. daaaa ai dreptate....are un mod aparte de a scrie :3

    ResponderEliminar