martes, 10 de enero de 2017

Bookletta Reading Challenge 2017

Buna Seara,
sper sa pot participa si eu.....o sa fac lista zilele astea....
Dela
PS: toate cele scrise mai jos sint preluate din blogul Andreii Chiuaru:
https://unblogdeidei.wordpress.com/2017/01/08/provocarea-literara-bookletta/

#ProvocareaBookletta este o provocare literară lansată în mediul online, prin care vă propunem ca în 2017 să citiți 12 cărțifiecare dintre ele răspunzând uneia dintre cerințele din listă. De ce doar 12 cărți? Pentru că am vrut să lansăm o provocare simplă, care să poată fi preluată atât de bookaholicii înrăiți, cât și de cei care fie nu au timp pentru citit, fie nu și-au format o obișnuință din asta. Unele dintre cerințe sunt dintre cele mai simple, precum o carte scrisă de o autoare sau o carte scrisă pe care nu ai apucat să o citești în 2016, unde posibilitățile de alegere sunt nenumărate. Altele, ceva mai specifice, vor cere puțină căutare din partea celor care vor accepta provocarea, precum o carte apărută în anul în care te-ai născut sau o carte scrisă de un autor premiat cu Nobel/Pulitzer.
Provocarea o găsiți pe pagina de facebook Booklettadar și dacă dați căutare după hashtag #provocareabookletta, însă, pentru a vă înlesni căutarea, am inserat fotografia și mai jos. Alegerea este a voastră, fie că descărcați poza în telefon sau vă întocmiți lista în agendă. Ceea ce am vrea noi să vedem în 2017 este un newsfeed plin de titluri inspirat alese pe care să le preluăm, eventual, în reading list-ul propriu. 

1 comentario:

  1. Nu stiu daca as face fata ;) . In timp, cred ca as uita si nu este vorba de dezorganizare ci de lipsa timpului. Prefer sa citesc din instinct, ce place sufletului in acel moment

    ResponderEliminar